ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ – ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 – The Greek Fine Food Exhibition

Τι πιστεύουν οι παραγωγοί μας για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τον Fine Food τομέα της αγοράς δίνοντας σε εταιρίες start up αλλά και καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου την ευκαιρία να προβάλλουν τα διαφορετικά αλλά τόσο νόστιμα προϊόντα τους.

Οι παρακάτω μαρτυρίες είναι από τους αγαπημένους παραγωγούς μας…

«Η σταθερή συμμετοχή μας στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει βοηθήσει σημαντικά να γίνουν τα προϊόντα μας γνωστά και να πραγματοποιήσουμε μακροχρόνιες συμφωνίες»
Δημήτρης Ζακχαίος – ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΩΤΙΚΟ

«Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η έκθεση και χαιρόμαστε που πήραμε μέρος γιατί πραγματικά άξιζε»
Γιώρκα Παπά, ΠΑΠΑ ΑΕ

«Πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα από ποιοτικό κόσμο. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση για την άψογη πραγματοποίηση της έκθεσης»
Ηρακλής Μανουκαράκης, ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

«Λαμβάνουμε μέρος σταθερά κάθε χρόνο στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα τόσο στις επαγγελματικές μας επαφές όσο και στην ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού»
Παραγυιός Πέτρος , ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΤΕΦΟΣ/ ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

«Επιλέγουμε την ΕΞΠΟΤΡΟΦ γιατί είναι η μοναδική έκθεση με αποκλειστικά Έλληνες παραγωγούς και μας έχει βοηθήσει να διευρύνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας αλλά και να πετύχουμε την αναγνώριση των προϊόντων μας στο καταναλωτικό κοινό»
Άγγελος Δούκας – ARISTON HELLAS

«Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι αφιερωμένη στα ποιοτικά ελληνικά τρόφιμα και ποτά και στους Έλληνες παραγωγούς. Η εταιρία μας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προσπάθεια ανάδειξης της ελληνικής γαστρονομίας. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ήταν η αρχή της και της δικής μας προσπάθειας και η επιλογή μας έχει δικαιώσει απόλυτα»
Δημήτρης Βλάχος, ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ

Βίντεο απο την προηγούμενη ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019