MASTERCLASS – ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 – The Greek Fine Food Exhibition

Masterclass: γευστικές διαδρομές στα ελληνικά προϊόντα

Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά αποδεικνύοντας την έντονη προσήλωσή της στα ελληνικά προϊόντα και στην ποιοτικότερη ανάδειξη τους. Για πρώτη φορά φέτος, εγκαινιάζεται η ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass, η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να προβληθούν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας.

Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά της γαστρονομίας δηλώστε συμμετοχή στα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass.
10 διαφορετικά δίωρα Masterclass σε 4 μοναδικές κατηγορίες:

  • Τυρί και Κρασί– Η Ευγενία Κουτούβελα του Chefstories.gr θα μας μυήσει στη γευστική δοκιμή των κρασιών του ελληνικού αμπελώνα και τον ιδανικό συνδυασμό τους.
  • Αλλαντικά και Μπύρα – Η Chefstories.gr μας ξεναγεί στον κόσμο του αρμονικού pairing ιδιαίτερων αλλαντικών με “ψαγμένες” μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.
  • Αλίπαστα, συνοδευτικά και ελιές & Αποστάγματα – Στα Εξποτροφ Masterclasses τα ελληνικά αποστάγματα με τη μοναδική συντροφιά επιλεγμένων αλίπαστων έχουν την τιμητική τους!
  • Μέλι και Βότανα – Αρώματα, ευεξία, εκλεπτυσμένα βότανα και ροφήματα παρουσιάζονται και συναρπάζουν στα Εξποτροφ Masterclasses από τη Chefstories.gr

Η συμμετοχή στα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass είναι δωρεάν όμως υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κλείστε την θέση σας τώρα, δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα

Φόρμα συμμετοχής στα Masterclass 2020

Η φόρμα είναι ατομική και τα Masterclass έχουν διάρκεια 2 ώρες. Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κάνετε μια προκράτηση στην εκδήλωση που σας ενδιαφέρει. Λόγω του μειωμένου αριθμού θέσεων παρακαλώ επιλέξτε ΜΟΝΟ ΜΙΑ εκδήλωση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα γίνει επαλήθευση στοιχείων στην είσοδο της εκδήλωσης. Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Όροι χρήσης ιστοσελίδας


Masterclass Team

Project Management

Η Σύλβια Κουμεντάκη ξεκίνησε με σπουδές στη διαφήμιση (στην Ελλάδα και το Λονδίνο) και καριέρα στο marketing & τη διαφήμιση (Οινοποιητική Μπουτάρη, διαφημιστικές εταιρίες, media shops, εκδοτικές εταιρίες). Μαζί με την αδελφή της Ελένη δημιούργησαν το 2007 το Chef stories, εταιρία Boutique catering & consulting προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής γαστρονομίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων. Στην πορεία, προστέθηκε η παρασκευή χειροποίητων gourmet προϊόντων, τα οποία διανέμονται στην ελληνική αγορά και το εξωτερικό, συμβάλλοντας στην γνωριμία με πρώτες ύλες, διαδικασίες παραγωγής και σημεία πώλησης. Παράλληλα, ενισχύθηκε η ενασχόλησή με τη διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων, συμμετέχοντας στο σχεδιασμό και την οργάνωση special events (Thessaloniki Food Festival (2011 έως σήμερα), side events εκθέσεων, Detrop – Oenos, Hotelia, Gourmet Exhibition), φεστιβάλ και παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις. Σήμερα, είναι εξίσου σημαντικές και συστηματικές και οι δύο δραστηριότητες, τόσο του παραγωγού όσο και του διοργανωτή εκδηλώσεων γαστρονομίας, πάντα με κριτήριο τη δημιουργία, την ανακάλυψη, την προώθηση και την ενίσχυση του γαστρονομικού πλούτου και των συντελεστών του.
Περισσότερες πληροφορίες : www.chefstories.gr


Η επιστημονική σκοπιά του pairing

H Κουτούβελα Ευγενία είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με ειδικότητα στη Φυτική Παραγωγή (κατεύθυνση Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) από το τμήμα Βιολογίας Α.Π.Θ. με τίτλο “Διατήρηση της Βιοποικιλότητας και Αειφορική Εκμετάλλευση Αυτοφυών Φυτών”. Μέρος των βασικών σπουδών πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ισπανία στο Universidad del Pais Vasco (UPV) με υποτροφία Erasmus ενώ μέσω του Erasmus Placement εργάστηκε στο ερευνητικό Ινστιτούτο Neiker Technalia, Basque Institute for Agricultural Investigation and Development, Vitoria-Gasteiz. Έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και έχει συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό στον τομέα της έρευνας, παραγωγής και προώθησης προϊόντων γαστρονομίας, οινοτουρισμού και διοργάνωσης εκδηλώσεων γευσιγνωσίας. Από το 2015 εργάζεται ως συντάκτρια γαστρονομίας στην ημερήσια εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης.


Η marketing σκοπιά του pairing

Η Νανά Ζυγούρα είναι σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και marketing.
Με σπουδές στο marketing, την επικοινωνία και τον πολιτισμό έχει διανύσει μακρόχρονη επαγγελματική διαδρομή ως διευθυντικό στέλεχος σε τμήματα marketing και επικοινωνίας, client service και new business.
Σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητος επαγγελματίας υποστηρίζοντας συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά επιχειρήσεις και φορείς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης της τοπικής, της καινοτόμου και της νεανικής επιχειρηματικότητας. Περισσότερα για την Νανά Ζυγούρα, στο: www.zygoura.gr