ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 – The Greek Fine Food Exhibition

Ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας

Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 7η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020. Επισκεφθείτε την έκθεση και ανακαλύψτε:

350 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Περισσότεροι από 350 παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης σας ξεναγούν στον μαγικό κόσμο της γαστρονομίας και του fine food.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Tα πιστοποιημένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα στη δική τους ξεχωριστή ενότητα «Bio Corner» σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Η αγαπημένη εκδήλωση Μαγειρεύουμε Ελλάδα με οικοδέσποινα την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.

MASTERCLASS

10 δωρεάν Masterclass από επαγγελματίες sommelier και chef σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες: Τυρί & Κρασί/Αλλαντικά & Μπύρα/Αλίπαστα, Συνοδευτικά, Ελιές & Αποστάγματα/Μέλι & Βότανα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ο διαγωνισμός, που έγινε θεσμός, έρχεται στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αναζητώντας τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, τις πρώτες ύλες και την συσκευασία τους. Τελετή απονομής εντός της έκθεσης.

HONEY BAR

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν από τους ειδικούς του μελιού για όλα τα είδη, καθώς και τις ευεργετικές ιδιότητες των μελισσοκομικών προϊόντων!

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Στην ειδική ενότητα της έκθεσης παρουσιάζονται ολοκληρωμένα όλα τα επιλεγμένα νέα προϊόντα που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.

GREEK DISH CHALLENGE

 Στo Greek Dish Challenge οι Έλληνες σεφ και οι bartenders δημιουργούν συνταγές και παρουσιάζουν τις εκδοχές τους, χρησιμοποιώντας υλικά και προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών.